Karadeniz'in mavi ışıltısı karşısında muhteşem düğün yapmak isteyenler için, şehrin gürültüsünden uzak hizmet veren Piramit Düğün Salonu, yenilenen yüzü, yenilenen kadrosu ve muhteşem konsept değişikliği ile 2017 sezonuna merhaba demeye hazırlanıyor.

EN DOĞRU ADRES

Piramit Düğün Salonu hakkında bilgi veren işletme sahibi Orhun Çatalsakal, 'Piramit Düğün Salonu 2 bin 660 metrekare alan üstüne kurulmuştur. Salonumuz, kapalı alanı 750 metrekare, bahçe alanı 800 metrekare muhteşem bir düğün alanına ve bin 500 kişiye kadar düğünlerinize ev sahipliği yapan bir kapasiteye sahiptir. Samsun'da planladığınız açık hava düğünü, nikah, nişan, doğum günü, kına gecesi, mezuniyet balosu, iş yemekleri, romantik yemek organizasyonları, hafta sonu kahvaltıları gibi özel anlarınızı en güzel anılara dönüştürmek için Piramit Düğün Salonu en doğru adres olarak hizmet vermektedir' dedi.

ROMANTİK BİR RÜYA

Düğünlerini, ağaçlar, çiçekler arasında mumlar ve çiçeklerle bezeli romantik bir rüyaya dönüştürmek isteyenler için kolları sıvadıklarını kaydeden Çatalsakal, 'Kır düğünleri yıllarca romantik komedi türündeki filmlerde sıkça görüp hayran kaldığımız ve her genç kızın rüyası haline gelmiş en güzel düğün alternatifidir. Mavi ve yeşilin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan Piramit Düğün Salonu, davetlilerinizin ulaşımda sorun yaşamayacağı kadar merkezi ama bir o kadar da gözlerden uzak tam bir profesyonel düğünü mekanıdır. En özel gününüzde rüyalarınızı yaşamak için sizleri Piramit Düğün Salonu'na bekliyoruz' diye konuştu.