KOÇ
Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Hazıra konmayı bekler bir izlenim veriyorsunuz.

BOĞA
Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla tartışma yoluna gitmelisiniz. Sevgilinizin karşı biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz. Aslında sizi çok seviyor

İKİZLER
Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun ve haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Hedef ve kararlarınız yüzeysel olabilir.


YENGEÇ
Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

ASLAN
Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugünlerde güç sizde olacak.

BAŞAK
Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin de iş yaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor. İlişkiyi resmileştirmek düşüncenizde, bir de koşullara danışmanızda yarar olacak.


TERAZİ
Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz.

AKREP
Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin.

YAY
Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bir yandan da içinizdeki anlayamadığınız çekingenliği de gizleyemiyorsunuz.

OĞLAK
Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

KOVA
Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

BALIK
İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Yeni yılın ilk günlerinde aşkın ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.