Haber Medya Grubu, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Medya Ödülleri ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği törende gazete, televizyon, dergi ve radyo alanında aldığı toplam 13 ödülle güne damgasını vurdu.

ÖDÜL ALANLARI KUTLADI
Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, Haber Medya Haberler Müdürü Onur Nurdemir'in de katıldığı törende ödül alan isimleri tebrik etti.

KURUMSALLAŞMAYI SİMGELEDİLER
Necdet Uzun, Haber Medya'nın Türkiye'nin bölgesel medya alanında en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, "Medya grubumuz hem nicelik hem de nitelik bakımdan kurum gibi kurum. Haber Medya'nın gazete, televizyon, dergi, radyo alanında çalışan arkadaşlarımız toplam 13 ödül alarak bu büyüklüğü, bu kurumsallaşmayı bir kez daha simgeleştirmişlerdir. Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan Ölmez, Başkan Yardımcımız Ahmet Şenocak ve kendi adıma hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

ÖDÜL YAĞMURU
Piri Reis MTAL 5. Geleneksel Medya Ödülleri'nde 'En İyi Haber Programı' dalında Haber Medya Haber Müdür Yardımcısı Duygu Eker Kaya, 'En İyi Kültür-Sanat Programı' dalında 'Ayaklı Mikrofon' ile Nur Ok ile Mustafa Ekinci, 'En İyi Spor Programı' dalında Taraftarın Sesi, 'En İyi Röportaj' dalında Muhabir Ayşe Kuşcu, 'En İyi Spor Haberi' dalında Spor Muhabiri Salim Yıldız, 'En İyi Dergi Tasarımı' dalında Görsel Yönetmen Kübra Şenocak ve 'En İyi Radyo Programı' dalında Radyo Sunucusu Şennur Şenyer birinci olmuştu.
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği törende ise Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü / HaberHayat Dergisi Editörü Hülya Hacıoğlu, Haber Medya Haber Müdür Yardımcısı Duygu Eker Kaya, Haber Gazetesi Spor Müdür Vekili Selçuk Kaya, Muhabir Zerrin Somuncu ve Sunucu Nur Ok ile Kameraman Mustafa Ekinci ödüle layık görülmüştü.

Dilber BAHADIR