Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne başkan seçilen Mustafa Kuzugüdenli'yi tebrik eden Abdullah Öztürk, milletvekilleri olarak kooperatif çalışmalarında her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Kooperatif üyeleri ve muhtarlara hitap eden Milletvekili Öztürk, 'Kırıkkale'nin tamamına hizmet için çalıştıklarını hatırlarak, İl genel meclis başkanımız ve bizler Keskin ilçemiz içinde yatırımlar proğramları üzerinde çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan taleplerini alarak bu talepler doğrultusunda çalışmalar yapılıyoruz' diye konuştu.
'Köy yolları yapımı 2017 proğramına alındı'
Köy yolları için çalışmaların yaz ayından itibaren başlayacağını belirten Abdullah Öztürk, 'Köy yollarının yapımını 2017 yılı programına aldık. Bizler her zaman buralardayız, Kırıkkale milletvektilleri olarak hiç bir ayrım yapmadan çalışmalar yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam ediyor. Sulakyurt Belediyesi dahil hiçbir belediyemizi ayırt etmeden çalışıyoruz. Köydeki yaşam kalitesini yükseltmemiz gerekiyor. Köylerden göçü engellemek istiyoruz. Mustafa başkanın çıktığı bu yolda ona destek olacağız, kendisi tarımın içinden gelen bir kardeşimiz. Bizler destek vereceğiz sizlerde kooperatif üyeleri ve muhtarlar olarak destek verin' şeklinde konuştu.
'Köye geri dönüşü sağlamalıyız'
Gençlerin köylerden göçmemesi için çalışmalar yaptıklarını anlatan Milletvekili Öztürk, 'Çiftçilik yapan, hayvancılık yapan yöresinde memnun olsun istiyoruz. Köylere geriye dönüşü sağlamak zorundayız. Köylerimizde daha iyi hayat şartları sunmak için gayret göstereceğiz. Tarımsal kalkınma noktasında süt inekçiliğinde sıkıntı var. Bu konuda da belli bir mesafe almak istiyoruz. Sütü toplayıp toplu olarak vermek istiyoruz. Özel idarenin yetişemediği yerlerde bizler devreye giriyoruz' ifadelerini kullandı.
'Keskin'e damızlık boğa getireceğiz'
Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hakkında bilgi veren kooperatif Başkanı Mustafa Kuzugüdenli ise 'Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Daha önce böyle bir şey yapamadık, bizler vesile olmak istedik. Milletvekillerimize destek oluyor. İlçemizde 9 yılık bir kooperatif vardı, bizler netice almak için destek olacağız. Keskin'e damızlık düve getireceğiz. Bu konuda diğer illerin aldığı gibi bizlerde desteklerimizi alacağız' dedi.
Programa Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Belediye Başkanı Dede yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, İl Tarım Müdürü Sırrı Yılmaz, Keskin Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri, kooperatif üyeleri ve muhtarlar katıldı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk;