Tiyatro Gazetesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Anadolu Tiyatro Ödülleri töreni Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi'nde yapıldı. Törende Kültür Sanat Radyo Programı Ödülü'nü Haber Radyo'nun sevilen programı 'Akşam Hikayeleri' aldı. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'nun başarısını kutladı.

DEVAMINI BEKLİYORUM
Haber Medya Grubu'nun başarılarına alıştıklarını ifade eden Ölmez, "Ödül dolayısıyla Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'na çok teşekkür ediyorum ve kendisini tebrik ediyorum. Kendisi bizi her zaman gururlandırıyor. Biz de Haber Medya Grubu olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, onlara destek vermeye devam ediyoruz. Biz artık bu tür ödüllere alıştık. Onun için bu başarıların devamını bekliyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ve Haber Medya Grubu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun'a teşekkür eden Kocaoğlu, "Ayrıca bize dört yıldır sponsorluğu ile destek veren Piazza AVM'ye de teşekkürlerimi iletmek isterim. Yaşasın radyo yayıncılığı, yaşasın tiyatro" ifadelerine yer verdi.

Dilber BAHADIR