TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği beraberinde Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile hazırlanan Karadeniz 3. Kitap Fuarı, 21-26 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Karadeniz 3. Kitap Fuarı'na 150 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliği düzenlenecek.
Karadeniz 3. Kitap Fuarı'nda aralarında; Aysel Çelikel, Canan Karatay, Azra Kohen, Ataol Behramoğlu, Deniz Kavukçuoğlu, Şebnem İşigüzel, Ahmet Günbay Yıldız, Canan Tan, Ali Ural, Ayşe Kulin, Büşra Küçük, Canfeza, Nilgün Ilgaz, Mete Yarar, Yılmaz Özdil, Aret Vartanyan, Enver Aysever, Pelin Çift, İsmail Saymaz, Uğur Koşar, Sinan Canan, Koray Yersüren, Bahadır Yenişehirlioğlu, Özgür Bolat, İbrahim Ö. Kaboğlu ve Nuray Sayarı'nın da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Fuar ziyaret saatleri
Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü 26 Şubat 2017 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Tramvay ile fuar alanına gitmek isteyenler, Tekkeköy İstasyonunda inerek TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşabilir.