Yoğun bir mesai içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahiner, 'Yaşanabilir bir Sungurlu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz' dedi.
Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacaklarını kaydeden Başkan Şahiner, 'Vatandaşlarımız kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetlerini dinleyen bir belediye başkanının olmasından son derece memnunlar. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimat veriyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
Başkan Şahiner ,'Halkımızın da desteğiyle az zamanda çok işler yaptık. Vatandaşlarımız artık mesire alanında pikniklerini yapıyor, mesire kafede çaylarını içiyor, Yılmaz Ergişi Parkında dinleniyor, yolları yapılan caddelerimizde dolaşıyor, kısaca yenilenen bir Sungurlu' da yaşıyorlar. Halkımız ve güzel ilçemiz maalesef Belediyecilik yönünde yıllardır hiçbir hizmet alamamış ve bu yönüyle de hizmetlere aç bir ilçemiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ekiplerimiz ilçenin tüm bölgelerinde gece gündüz çalışmaya devam ediyorlar. Yoğun mesaimiz içersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak ' dedi.
Esnaf ve vatandaşlar yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şahiner'e teşekkür ettiler. Başkanın esnaf ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ve Ahmet Yılmaz eşlik etti.

Şahiner Esnafın Sorunlarını Dinledi