Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret etti. 26 Ocak günü El Bab'daki çatışmada şehit olan uzman çavuş Kerem Çalışkancı'nın baba ocağı ile FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Birol Yavuz'un evini ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz'a eşi Yeter Yılmaz da eşlik etti.
Başkan Yılmaz, ilk olarak Fırat Kalkanı Harekatı'nda Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Kabr El Mukri bölgesinde DEAŞ mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı'nın Fatsa ilçesinin Bahçeler Mahallesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Fatsa ziyaretinde Başkan Enver Yılmaz'a Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Elif-Der Fatsa Temsilcisi Hatice Anlayan ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Şehit babası Ahmet Ali Çalışkancı ve ailesine başsağlığı dileyen Başkan Enver Yılmaz, daha sonra Fatsa Belediyesi tarafından restore edilen şehidin evini gezdi.
15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Birol Yavuz'un ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Yılmaz, 'Şehitlerimizin en değerli emaneti olan şehit ailelerimiz başımızın tacı. Her zaman onların yanında olacağız. Ezanlar dinmesin, bayrak inmesin diyerek vatan uğruna şehit düşen tüm kahraman askerlerimize ve gazilerimize minnettarız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum' diye konuştu.

Enver Yılmaz: “Şehit ve gazilerimize minnettarız”