Başkan Kadir Albayrak, CHP Çorlu ilçe Örgütü'ne yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Sema Kırkoyun Kinet ve Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Bülent Karabudan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni atanan başkanlara görevlerinde başarılar dileyen Albayrak, refarandum süreci ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kadir Albayrak, 'Türkiye bir refarandum sürecine giriyor. Aslında ben refarandum kararının meclisten çıkmayacağı düşüncesindeydim. Türkiye'de 15 yıldır AK Parti iktidarı var. AK Parti iktidarında çıraklık, kalfalık, ustalık derken Türkiye'nin geldiği nokta ortada. Dünyada darbe kelimesi ortadan kaldırılırken bizim ülkemizde darbe girişimi ile karşılaşıldı. CHP'nin içerisinde FETÖ'cü terör örgütüne mensup bir kişi yoktur' dedi.
Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınması ancak Atatürk ilkeleri ile gerçekleşir diyen Albayrak, 'Bu süre içerisinde de bu idealler bizim yol göstericimiz olacaktır. 15 Temmuz'dan sonra bir hafta on gün nöbet tutarak demokrasiye sahip çıkılmaz. Biz 19 Mayıs 1919'dan beri cumhuriyet nöbetini tutuyor ve bunun koruyucusu durumundayız, olmaya da devam edeceğiz. 15 Temmuz'da Tekirdağ halkı tüm Türkiye ile bu kalkışmaya karşı durarak cevabını vermiştir' diye konuştu.
Referandum süresi boyunca hayır propagandası içerisinde olacaklarını belirten Albayrak, 'Ben eski Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak bir parti üyesi olarak da hayırın öncülüğünü yapacağım. Ben inanıyorum ki refaranduma gittiğimiz zaman hayır oyları evet oylarını geçecek ve Türkiye derin bir nefes alacak. Yeni bir iktidar arayışında olacak ve bunun merkezi de Cumhuriyet Halk Partisi olacak' şeklinde konuştu.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmalardan bahseden Albayrak, 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlere kadar verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini ve seçimlerde yeniden 12-0 yapacaklarını belirtti.
Ziyaretleri ve kendilerini kutlamalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren CHP Çorlu Kadın Kolları Başkanı Sema Kırkoyun Kinet ve CHP Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Bülent Karabudan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti. CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Kırkoyun, 'Sizleri buralarda daha sık görmek isteriz. CHP örgütü olarak insana bire bir dokunan bir yapı içerisindeyiz. O yüzden dilekler, istekler ve çok talepler geliyor. Sizleri de burada görmüş olmaktan büyük memnuniyet duyduk' dedi.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Bülent Karabudan ise, 'Biz de görevi yeni aldık ve bununla gurur duyuyoruz. Çalışmalarımızı hızlandırdık. Gençlik Kolları demek herkesin geleceği demek ve ileride sizlerin yerinde biz olacağız demektir. Bu yüzden de çalışmalarımızı sağlam adımlarla yapıyoruz' diye konuştu.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın CHP Çorlu İlçe Örgütü'ne yaptığı ziyarette CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan ve CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar da yer aldı.

Başkan Albayrak partisinin Çorlu ilçe örgütünü ziyaret etti