Duygulu anların yaşandığı ziyarette bayan voleybolcular, 1,5 yıldır lösemi ile mücadele eden 16 yaşındaki Mert Özdemir'e imzalı top ile forma hediye etti. Ailesi ile birlikte Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan sporcu Mert Özdemir, öğretim gördüğü Gazi Lisesinde voleybol oynuyor. Geçen yıl okullar arası yapılan turnuvada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Özdemir'e lösemi tanısı konuldu. Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hemotoloji Ana Bilim Dalı'na nakledilen genç, uzun süre burada tedavi gördü. Ardından da tekrar rahatsızlanan Mert Özdemir, lösemi çocuklar için hizmet veren derneğin destekleriyle Medical Park Hastanesi'ne yatırıldı. Voleybolcu Özdemir'in tedavisi devam ediyor.
Çok sevdiği voleyboldan hastanede de ayrı kalamayan Özdemir, müsabakaları odasındaki televizyondan takip ediyor. Esnaflık yapan baba Köksal Özdemir'in bir arkadaşının Samsun Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabında Mert'e imzalı top istemesi üzerine harekete geçen Anakentspor Kulübü, gence sürpriz yaparak moral ziyaretinde bulundu. Anakentspor Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara, Başantrenör Gökhan Rahman Çokşen ile bayan voleybol takımı sporcularının katıldığı ziyarette voleybolcular, göz yaşlarına hakim olamadı.
Mert'e geçmiş olsun dileklerinde bulunup imzaladıkları top ile formayı hediye eden bayan sporcular, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Anakent'li bayan voleybolcular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Elazığ DSİ maçından galip olarak ayrılırlarsa 3 puanı Mert'e hediye edeceklerini söyleyerek acil şifa dileklerini ilettiler ve aynı serviste tedavi gören diğer lösemi hastası çocukları da ziyaret ederek moral verdiler.
Köksal-Şükriye Özdemir çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Mert Özdemir ise sporcu ablalarının kendisini ziyaret etmesinden duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Teşekkür eden Özdemir, iyileşip taburcu olmasının ardından spora devam edeceğini kaydetti.