1954 yılından itibaren baklavacılık sektöründe elde ettiği tecrübelerle 1983 yılında Esrafil Uslu tarafından Samsun'da kurulan Usluoğlu, "Samsun 'EV'leniyoruz 2017 Fuarı'ndaki yerini aldı. 4 şube ve 175 çalışanı, modern ve nezih restoranlarıyla Samsunlulara hizmet veren Usluoğlu, açılış için özel hazırlattığı 5 katlı dev pasta ile fuara damga vurdu. Usluoğlu Genel Müdürü Engin Uslu, Samsun markası olarak fuarda yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İYİ BİR YOLDAYIZ

Samsun'un yerel markası olduklarını ifade eden Genel Müdür Engin Uslu, "30 yıl İstanbul'da 34 yıl ise Samsun'da toplamda 64 yıldır hizmet veren bir firmayız. 1983'ten beri Samsun'da 4 şubeyle 175 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Atakum ve Canik şubemizde Antep mutfağı, Bafra pidesi, kahvaltı, baklava, çikolata, yaş pasta, unlu gıda, dünya mutfakları, dünya klasikleri ile geniş bir yelpazemiz var. Canik ve Atakum şubemizde sabah kahvaltısı salonlarımız 350 kişilik. Merkezdeki iki şubemizde pasta, baklava, çikolata, kafe hizmeti veriliyor. Biz Samsunlu hemşehrilerimizden, müşterilerimizden memnunuz. Onlar da bizden memnun. İyi bir yolda olduğumuzu görüyoruz" dedi.

SAMSUNLU BİZE SAHİP ÇIKIYOR

Hedefleri ve amaçlarından da söz eden Uslu, "Biz Usluoğlu olarak yatırımlarımızı uzun vadeye yayıyoruz. Sürpriz projelerimiz var. Usluoğlu bir aile firmasıdır. Babamız ustamız Esrafil Uslu. Annemiz Arife Uslu kurulduğumuz yıldan bu yana İşin başındalar. Biz de Cengiz Uslu ve Engin Uslu olarak firmamızda güzel işlere imza atıyoruz. Muhteşem bir ekiple, 4 şube, 2 imalathane ve 1 depoyla Samsunluların markası olduk. Bizi marka yapan işimize verdiğimiz önem ve bunda en büyük etken Samsun'un bize sahip çıkması. Bir şehrin kendi yerel markasına sahip çıkması kadar güzel bir şey yok. Bu anlamda biz de Samsun halkını her zaman kendimizden görüyoruz" dedi.

FUAR, ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ

Samsun'da gerçekleşen "Samsun 'EV'leniyoruz 2017 Fuarı"nın şehir için önemli bir etkinlik olduğunu dile getiren Uslu, "Bu tür organizasyonlar artık şehrimizin daha çok kurumsallaştığını gösteriyor. Samsun'un kendi yerel markalarının bulunduğu, kendi otellerinin bulunduğu bu fuarda Samsun esnafıyla bir arada olmak bizim için çok keyifli. Çünkü büyüyen bir şehirde yerel markaların olması, kendini geliştirmesi Samsunumuz için çok önemli. Elimizden geldiği kadar şehrimize destekte bulunuyoruz. Fuar için hazırladığımız 5 katlı pasta büyük ses getirdi. Böylesine güzel bir işe imza atmak herkes gibi bizi de keyiflendirdi. Ayın 12'sine kadar buradayız. Herkesi bekliyoruz' dedi.

Ayşe KUŞCU