Samsun'da gerçekleştiren tüm fuarlara destek veren Grand Amisos Otel, Samsun EV'leniyoruz Fuarı'na katılan evlenecek çiftler için yüzde 25 indirim uyguluyor. Samsun'da 3 otel ile hizmet veren Grand Amisos Otel, yaptığı bu indirimle evlenecek çiftlerin yüzünü güldürüyor.

TAM DESTEK

Düzenlenen fuarlarla daha çok kitleye ulaştıklarını kaydeden Grand Amisos Otel Genel Müdürü Kadriye Kara, 'TÜYAP Fuarları turizme çok büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda Amisos Otelleri olarak fuarları çok önemsiyoruz. Fuarlar sayesinde daha çok kitleye ulaşıyor, ticaret hacmimizi büyütüyoruz. Ve aynı zaman da Samsun ekonomisine katkı sağlıyoruz. Şu anda otellerimiz dopdolu. Bundan sonra da fuarlara destek vermeye devam edeceğiz' dedi.

YÜZDE 25 İNDİRİM

Fuara katılan evlenecek çiftler için yüzde 25 indirim uygulayacaklarını belirten Kara, 'Amisos Otelleri olarak merkez otelimizde ve Grand Amisos Otelimizde fuar katılımcıları için bir kampanya başlattık. Fuara gelip bizimle anlaşma yapan çiftlerimize yüzde 25 indirim uygulayacağız. Evlenecek çiftleri standımıza bekliyoruz. Grand Amisos olarak her zaman Samsunluların yanındayız' diye konuştu.

Ayşe KUŞCU