Deneyimli personeli ve kalite standartlarıyla donatılmış teknik alt yapısıyla Türkiye genelinde binin üzerinde çalışma ve organizasyona imza atmanın haklı gururu yaşayan Empati Organizasyon, EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı en büyük stantla adından söz ettiriyor. Başak Organizasyon ile muhteşem düğün organizasyonlara imza ata Empati Organizasyon, çözüm ortaklığının en güzel örneğini ortaya koyuyor.

FUARA ÖZEL İNDİRİMLER

Empati Organizasyon hakkında bilgi veren firma sahibi ve Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç, 'Samsun'da ilk defa gerçekleştirilen bu fuarda, organizasyon şirketleri noktasında en üst seviyede hizmet veren ve en büyük metre karede stant açan firma olarak gururluyuz. Bugün İstanbul uluslararası fuarlarında, dünya fuarlarında göreceğiniz konseptlerdeki çalışmaları Samsun ve Karadeniz Bölgesi insanının hizmetine sunduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Evlenmek isteyenleri, sünnet düğünü yapmak isteyenleri, nişanlanacak çiftleri özellikle standımıza davet ediyoruz. Bayram ve coşku içinde geçecek fuar günlerinde müşterilere, özel ve ekonomik imkanlarla kaliteli ve lüks hizmeti sunacağız. Fuara katılanlara indirimler uygulayacağız. Fuar için çok özel konseptler hazırladık. Aşağı yukarı 4 aylık bir hazırlık safhası oldu. 5 gün önce fuar alanına girdik. Fuara katılan tüm firmalara başarılar diliyorum. Firrmalar ne kadar gelişirse, sektör gelişir. Sektör gelişirse, ekonomik kazançlar çok daha fazla olur. Fazla istihdam sağlarız: fazla malzeme tüketiriz, üreticilere faydamız olur. Bu anlamda TÜYAP'a çok teşekkür ediyorum' dedi.

SAMSUN'DA OLMAYAN KONSEPTLER

Empati Organizasyon olarak 15 yıldan bu yana Başak Organizasyon ile çözüm ortağı olarak çalıştıkları belirten Gömeç, 'Empati Organizasyon ailesi olarak 15 yıldan bu yana Başak Organizasyon Semiha Çakır ile düğün organizasyonlarını birlikte gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün ivme kazanarak bugünlere geldik. Çözüm ortağımız Başak Organizasyon, danışmanları, çalışan arkadaşları, AR-GE ekibiyle, beyin fırtınası takımıyla çok ciddi çalışmalar ortaya koyuyor. Biz de Empati Organizasyon ailesi olarak onlarla bu noktada çalışmaktan çok mutluyuz. Kaliteli ve güzel malzemeleri, dünya literatüründe kullanılan son teknoloji ile beraber geliştirilen konseptleri Samsun'a getiriyoruz' diye konuştu.

HG İLE BÜYÜK ORTAKLIK

HG Turizmle büyük bir ortaklığa imza attıklarını da sözlerine ekleyen Gömeç, 'Empati Organizasyon olarak, HG turizmle güzel bir ortaklığa imza attık. Samsun'da bu zamana kadar verilmiş hizmetlerin çok çok üzerinde bir kalitede, bire bir müşteri danışmanlarıyla birlikte, seyahat kapsamında yurt içi yurt dışı tatil turları, gemi turları, uçak bileti, balayı paketleri, yurt içi otel tatil paketleri, yurt dışı otel tatil paketleri, bununla birlikte iş gezileri, bayii toplantı organizasyonlarıyla hizmet vermeyi amaçlıyoruz.'

Ayşe KUŞCU