Kurulduğu 1996 yılından bu yana kalitenin adresi olan Zirve Mobilya, 'Samsun EV'leniyoruz 2017 Fuarı'ndaki yerini aldı. Fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri olan Zirve Mobilya; yemek odası, yatak odası, oturma grubundaki kaliteli ve özgün ürünleri ile Samsunluların mobilyadaki adresi olmaya devam ediyor.

TÜRKİYE'NİN HER
YERİNE ÜRETİYORUZ
Zirve Mobilya ortağı Kadir Soylu, firmalarının yarım asırlık bir tecrübeye sahip olduğunu ifade ederek, "Babam Aslan Soylu yaklaşık 50 yıldır bu işin içerisinde. Onun tecrübesiyle 1996 yılında bu işe adım attık. İlk kurulduğumuzda toptan ve perakende olarak çalışıyorduk, fakat 2002 yılından sonra perakende çalıştık. Yemek odası, yatak odası, oturma grubu gibi ev mobilyası üzerine üretim yapıyoruz. Şu an Gülsan Sanayi'deki mevcut mağazamız, 5 katlı ve 3 bin metrekare alan üzerine kurulu. Biz buradan Türkiye'nin doğudan ve batıya birçok ilimize mobilya gönderiyoruz" diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ
Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Soylu, "Biz müşteri odaklı çalışıyoruz. Müşterimiz ürünü bizden aldığında bizim işimiz bitmez. Aksine memnun mu diye daha çok düşünürüz. Bu nedenle müşteri memnuniyetine çok önem veririz. Bu işe adım attığımız dönemlerde bizden mobilya alan bazı müşterilerimiz var, şimdi çocuğuna mobilya almaya geliyor. Yine bununla birlikte mobilyasını yenilemeye karar verenler de tekrar geliyor. Bu da bizlere daha çok çalışma azmi veriyor, ileriye daha umutla bakmamızı sağlıyor. Mobilyacılık işi gömlek, takım elbise gibi değil ki 1-2 sene kullanıp kenara koysun. Alınca en az 10-15 sene kullanmak durumunda. İşimizi daha kaliteli hale getirebilmek için tüm yenilikleri, trendleri takip ediyoruz. Bugünlere babamız öncülüğünde büyük bir emekle geldik, bizim hedefimiz de firmamızı daha da ilerilere taşımak. Kalite için insanlarımız Zirve Mobilya'ya uğramadan mobilya almasın" dedi.

SAMSUNLULARA DAVET
Fuarda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Soylu, "Burada satış yapmayı biraz daha ikinci planda tutuyoruz. Burada bulunarak adımızı daha çok kişiye duyurmak istiyoruz. Burada sergilediğimiz ürünlerin hiçbiri Samsun'da yok. Özgün ürünler ortaya koymaya dikkat ediyoruz. Bundan 15 yıl önce bir mobilya fuarı yapılmıştı. Orada çok güzel kazanımlarımız olmuştu. Fuarda bulunmaktan büyük keyif alıyoruz. Tüm Samsunluları da buraya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU