TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı yoğun ilgi gördü. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Türkiye'de ilk defa Samsun'da organize edilen fuar, renkli şovları ve defileleriyle de büyük beğeni aldı.

ONURLUYUZ
EV'leniyoruz Fuarı'nın ilk defa Samsun'da gerçekleştirilmesinin diğer şehirlere de örnek olduğunu belirten TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, 'Samsun EV'leniyoruz Fuarı TÜYAP tarafından Türkiye'de ilk defa Samsun'da düzenlendi. Bu da bizim için onur verici. Bu fuarın ilk defa Samsun'da yapılması, fuarlar için önemli bir şehir olduğunu kanıtladı. Bu fuar diğer şehirlere de örnek oldu. Fuarda 40'a yakın etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinlikler halkımız tarafından büyük beğeni aldı. Samsun'un 17 ilçesinden, Ordu, Sinop, Tokat, Amasya, Çorum, Trabzon'dan yoğun bir katılımın olduğu fuarımızda 59 firma stantlarında kendilerini tanıttı. Bu sene fuara katılamayan birçok firma ise seneye mutlaka fuarda yer almak istediğini belirtti. Başta Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve KOSGEB olmak üzere tüm katılımcı firmalara ve halkımıza teşekkür ediyorum' dedi.



HABER MEDYA'YA TEŞEKKÜR
Haber Medya Grubu'nun her zaman fuarların yanında olduğunu kaydeden Seçer, 'Haber Medya Grubu; gazetesi, radyosu, televizyonu ve dergisiyle her zaman bize büyük destek veriyor. Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda da yanımızda olan, radyo canlı yayınları ve haberleriyle fuarın, geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan Haber Medya Grubu'na da ayrıca teşekkür ediyorum' diye konuştu.

HABER MEDYA FUARA DAMGA VURDU
Haber Medya Grubu TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından organize edilen Samsun EV'leniyoruz 2017 Fuarı'na açtığı stantla, TÜYAP'a büyük destek verdi. Fuar boyunca firmaları tek tek ziyaret eden Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haber Medya Grubu satış temsilcileri Hakan Kaya, Yılmaz Taştan ve Gökçe Davran firmalarla yakından ilgilendi. Haber Medya 4 gün boyunca standında birçok misafiri de ağırladı.



4 GÜN CANLI YAYIN
4 gün süren fuarda 10 saat canlı yayın yapan Samsun Haber Radyo, konuk ettiği katılımcı firmalarla fuarın nabzını tuttu. Samsun Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, programcı Kaan Ali Kolcuoğlu ve Şennur Şenyer'in sorularını yanıtlayan firma sahipleri Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nın oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

Ayşe KUŞCU