İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz tarafından her ay periyodik olarak tertip edilen İlkadım ilçe protokolü ve yöneticilerinin bir araya gelerek yaptığı istişare ve değerlendirme toplantısının ev sahipliğini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptı.

Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta düzenlenen Şubat ayı istişare ve değerlendirme toplantısı, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz başkanlığında yapıldı. Toplantıya, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Teğmen Yusuf Karadeniz, İlçe Müftüsü Yahya Polat İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlçe Kamu Kurumları Müdürleri, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.

"Ortak akıl ile hizmetlerimiz daha başarılı'
Koordineli, istişareli ve uyumlu çalışmanın kente önemli kazanımlar sağladığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'İlçemizin birlik ve beraberlik içerisinde diyalog halinde olarak sorunlara çözüm aranması, projelere paydaş olunması, kanaatlerin alınarak ortak fikir içerisinde geleceğe yönelik adımların atılmasını çok önemsiyorum. Bu toplantılarda istişarede bulunduğumuz konularla ve ortak akıl ile hizmetlerimizin daha başarılı olacağına inanıyorum' dedi.

"Çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya devam ediyoruz"
İstişare ve değerlendirme toplantısında belediye hizmet ve projelerinden de bahseden Başkan Tok, "İlçemiz nüfusu ile kentin her alanda lokomotifi durumundadır. Bu nüfusun huzurlu bir ortamda, modern yapılarda yaşamasını sağlamak amacıyla önceliğimizi kentsel dönüşüme vermiş durumdayız. Bunun yanı sıra merkezi hükümetimiz ve bakanlıklarla kurduğumuz sıkı ilişkiler neticesin de Samsun Anadolu Lisesi bahçesine çocuk ve gençlerimizin istifade edebileceği 2 bin 500 kişilik büyük bir kapalı spor salonu yapacağız. Seçimler öncesi verdiğimiz sözlerin tutarken üzerine yeni projeler ve hizmetler ekleyerek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Derebahçe Sosyal Tesislerini çok kısa bir sürede halkımızın hizmetinize sunduk. Aynı anda birçok yerde yatırımlarımız devam ediyor, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi tamamlanmak üzere, Selçuklu mimarisi kullanılarak inşa edilen Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi hızla yükselmekte, yeni belediye hizmet binamızın da projesi tamamlanmış durumda, Fen İşleri Müdürlüğümüz kaldırım ve yol çalışmalarını İlkadım'ın dört bir köşesinde sürdürüyor ve tüm birimlerimizle vatandaşımıza hizmet için gece gündüz görev başındayız" diye konuştu.

Kaymakam Atlamaz'dan Başkan Tok'a övgü
İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, toplantıya yapmış olduğu ev sahipliğinden ve başarılı projelerinden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok a teşekkür etti. Kaymakam Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un İlkadım için büyük bir kazanç olduğunu, toplumun nabzını iyi tuttuğunu ve bu doğrultuda halkın isteklerine doğru cevap verdiğini ve her türlü maddi manevi kendilerinin yanında olduklarını dile getirdi.
İstişare ve değerlendirme toplantısı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.