Platform yöneticileri ve üye derneklerin başkan ve yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Karadağ, referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'daki terör örgütü FETÖ'nün darbe girişiminin milletin dik duruşuyla bertaraf edildiğini dile getiren Karadağ, darbe girişiminin engellenmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın büyük etkisinin olduğunu ifade etti.
Yeni darbe süreçlerinin yaşanmaması için referandum sürecinin çok önemli olduğunu dile getiren Karadağ, 'Bugün AK Parti iktidarda yarın Milliyetçi Hareket Partisi olabilir. Cumhuriyet Halk Partisi olabilir. Bu ülkenin birlik ve beraberliğine göz dikenler bundan sonra güçlü bir siyasi irade ve temsil karşısında bu ülkeyi parçalamaya ve bölmeye kalkışamayacaklar. Siyasi istikrarlarla birlikte sağlanacak olan ekonomik istikrarla birlikte Türkiye'nin kalkınması daha hızlı şekilde olacak. Türkiye yönetim sistemindeki değişiklikle birlikte dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yerini alacak' dedi.
Türkiye'deki değişim ve dönüşümü gören dış güçlerin hepsinin bu sistem değişikliğinin hayata geçmesini istemediğini ifade eden Karadağ, 'Bölgesel bir güçten küresel bir güç haline gelmesini ne Avrupa ne Amerika istiyor' ifadelerini kullandı.

Karadağ’dan, İnsani Değerler Platformuna ziyaret