İlkadım İlçesi Kale Mah. 19 Mayıs Bulvarı Cumhuriyet İş Hanı No:2 Kat:6 Daire:51-52'de hizmet veren Rota Yapı Yönetim Hizmetleri, konut ihtiyaçlarına acil çözüm, en uygun fiyat ve on-line ulaşım ve uygulamalardaki yasal denetim gibi eşsiz fırsatlar sunuyor. Rota Yönetim Hizmetleri hakkında bilgi veren firma sahibi ve Prosyonel Yönetici İlhami Efe, "Firmamız tamamen malikler ve denetçiler ile eş zamanlı çalışıp, ivedilik ile operasyon tabanına sahiptir. Firmamızın anlaşmalı veya sizlerin önereceği taşeron firmalar da hizmetinizde bizimle birlikte çalışacaklardır "dedi.

ACİL ÇÖZÜM, UYGUN FİYAT
Efe, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Profesyonel Yapı Yönetimi uzun zamandır gelişmiş dünya ülkelerinde uygulanan, bazı ülkelerde yasal düzenlemeler sonucu zorunlu olan, Avrupa Birliği Uyum Yasaları içerisinde anılan bir konut yönetimidir. Her konutun bir işletme düzeninde, aktif pasif ve akışlar baz alınmak sureti ile hukuki denetimlerin yapılarak işletilmesidir. İşletme projesinin kat malikleri ve kiracılar tarafından online veya aylık raporlamalar vasıtasıyla takip edilebilmesi de firmamızın sağladığı ayrıcalıklardandır. Bu sayede firmamız ve üye sakinleri arasında güven ve işbirliği eksiksiz sağlanmaktadır. Konutunuzun ihtiyaçlarına acil çözüm, en uygun fiyat ve on-line ulaşım ve uygulamalardaki yasal denetim Rota Yönetim'in sağladığı eşsiz fırsatlardan sadece birkaçıdır. Firmamız tamamen malikler ve denetçiler ile eş zamanlı çalışıp, ivedilik ile operasyon tabanına sahiptir. Firmamızın anlaşmalı veya sizlerin önereceği taşeron firmalar da hizmetinizde bizimle birlikte çalışacaklardır. Rota Yönetim, bankalar ile yapmış olduğu özel anlaşmalar ile konut sakinlerine aidatların toplanıp apartman giderlerinin karşılanması konusunda alternatif çözümler sağlayabilmekteyiz.
Firmamızın çalışma sistemi; mutlak ve kolay erişim, hızlı ve denetlenmiş hizmet, güvenli ve korunmuş işlem, düzenli yönetim ve en önemlisi konutlarımızda yaşayan üyelerimizin yaşam kalitesi üzerine kurulmuştur. Rota Yönetim'in sağlamış olduğu en büyük ayrıcalıklardan biri de hukuki korunmadır. Yasal denetimlerle konutumuzun her hangi dış veya iç etkenler ile oluşabilecek zararlara karşı korunması, risklerin en aza indirilmesi ve beklenmedik zararların tazmini hususunda maksimum korunma sağlanmaktadır. Alınacak tedbirler denetçiler yahut maliklerce alınacak kararlar doğrultusunda verilecek talimatlar ile firmamıza ek ücret ödemeden yararlanabileceğiniz bir hizmettir."