En şık anne-çocuk kıyafetlerinin ve kostümlerinin adresi Nefes Butik Tasarım, özel gün ve organizasyonlar için tasarladığı ürünleriyle büyük beğeni topluyor. En özel ürünleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyleyen Nefes Butik Tasarım'ın sahibi Zeynep Begüm Yazıcı, 'Kaliteyi ve tasarımı birleştirdiğimiz ürünlerimiz müşterilerimizden büyük ilgi görüyor. Biz de bu ilgiyi açılışa özel uyguladığımız yüzde 20 indirimle taçlandırıyoruz. Nefes Butik Tasarım olarak hayal etmesi müşterilerimizden, dikmesi bizden sloganıyla muhteşem tasarım kıyafetler ortaya çıkartıyoruz' dedi.

ÖZEL GÜNLER İÇİN ŞIK KIYAFETLER

Nefes Butik Tasarım hakkında bilgi veren işletme sahibi Yazıcı, 'Nefes Butik Tasarım olarak parti, doğum günü, düğün, yeni doğan mevlidi gibi özel günlerde kullanılabilecek şık kıyafetler ve kostümler hazırlıyoruz. Anne kız, anne oğul gibi kombinlere yer verdiğimiz işletmemizde, kişiye özel ürünler tasarlarken yüzde 100 organik ürünlerimizle sağlıktan da ödün vermiyoruz. Kumaş seçimlerinden kıyafet tasarımlarına kadar her detayla ilgilendiğimiz ürünlerimizi, gerek bizzat aldığımız, gerekse internet üzerinden gönderilen ölçülere göre dikiyoruz' diye konuştu.

LİSANSLI KUMAŞLAR

Nefes Butik Tasarım'da hem hazır ürünlere hem de özel tasarım ürünlere yer verdiklerini belirten Yazıcı, 'İşletmemizde 0-8 yaş aralığındaki çocuklara özel şık kıyafetler ve çocuklarımızın özel gösterilerde giyebilecekleri kostümler yer alıyor. Gerek mağazamızda gerekse nefes_butik_tasarım instagram adresiyle müşterilerimizle buluşturduğumuz ürünlerimizde, lisanslı kumaşlar kullanıyoruz' ifadelerini kullandı.

ORGANİK AYAKKABILAR

İşletmelerinde en özel tasarım kıyafet ve kostümlerinin yanı sıra konsept ayakkabılara da yer verdiklerini söyleyen Yazıcı, 'Önleri bebek makas şeklinde olan ayakkabılarımızın hepsi Türk derisiyle ve organik küp boyasıyla üretilmektedir. Genelde evde kullanılan ayakkabılar park, oyun ve AVM'lerde de giyilebilmektedir. İstanbul'da üretimi gerçekleştirilen ayakkabılarımızın hepsi garantili ürünlerdir' dedi.

MARKALAŞMAK İSTİYORUZ

Markalaşmak istediklerini sözlerine ekleyen Yazıcı, 'İşletmemizi büyütmek, aynı zamanda da tasarım ürünlerimizi hazırlayabileceğimiz bir dikiş atölyesi açmak istiyoruz. İşletmemizde hazır giyimi azaltıp tasarım ürünleri daha da çoğaltmak istiyoruz. Ayrıca ayakkabı atölyesi açıp işletmemizde sattığımız ayakkabıları kendimiz üretmek istiyoruz. Bununla birlikte diğer butiklere ürün satmak ve Karadeniz Bölgesi'ne açılmak da başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor' diye konuştu.

KENDİNİZE İNANIN

Genç kadın girişimci olarak güzel işlere imza atan Yazıcı, 'Hayallerimi gerçekleştirmemde bana yardımcı olan, maddi ve manevi desteğini her zaman yanımda hissettiğim eşime çok teşekkür ederim. Özellikle kadınlara pes etmemelerini, hayal etmelerini ve hayallerinin peşinden gitmelerini ve her şeyden önce kendilerine inanmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü ben bu işe başlarken en zor zamanlarım da dahi her zaman kendime inandım' dedi.

Ayşe KUŞCU