Samsun'da iddiaya göre bir kafede oturan gençlerle başka bir grup genç arasında kız meselesi yüzünden çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir genç bacağından yaralandı.

KIZ MESELESİ KANLI BİTTİ
Daha önce aralarında husumet bulunan iki genç arasındaki kavga, iddialara göre Sercan K. ile O.S. arasındaki kız meselesi sebebiyle çıktı. Olayı gördüklerini iddia eden vatandaşların ifadelerine göre O.S.'nin yanındaki kızların konuyla bağlantılı oldukları sanılırken yaralanan Sercan K.'ya ilk müdahale arkadaşlarından geldi.

YUNUS POLİSLERDEN KAÇAMADI
Tartıştığı Sercan K.'yı bıçakladığı iddia edilen O.S., yanındaki üç arkadaşı ile birlikte kaçmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından aranmaya başlayan genç yunus polis ekipleri tarafından Kurtuluş Yolu'nda yakalanarak gözaltına alındı.

AMBULANSIN ZOR ANLARI

Yaşanılan kavga sırasında bacağına aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Sercan K.'nın arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelmek için Gazi Caddesi'nde seyir halinda bulunan ambulans, yoğun trafik sebebiyle zor anlar yaşadı. Bu sırada ambulansa yol vermeye çalışan araçlar kaldırıma çıkarak yolu açmaya çalıştı.

Bıçakla bacağından yaralanan Sercan K., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tayfur Kara