Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm fragramınını izlediniz mi? Dizi yeni bölümü ile bu hafta da çok konuşulacağa benziyor.

Kanal D'nin her hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün heyecanla beklendiği Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm fragmanı yayınlandı.

3 yıldır ekranda olan ve zirvede yer alan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, yepyeni bir bölüm ile 4 Şubat perşembe günü kaldığı yerden devam edecek. Heyecan ve aksiyonun hiç dinmediği her bölümünün merakla beklenildiği perşembe gecelerinin en çok izlenenyapımı Kurtlar Vadisi Pusu 282. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm yine Gölge ve Polat arasındaki savaşla izleyenleri soluksuz bırakacağa benziyor. Gölge ile başbaşa kalan Alemdar onu KGT elemanlarının mezarlığına götürecek ve burada aralarındaki yarım kalan hesaplaşma yapılacak. Bakalım bu hesaplaşmadan kim galip gelecek?

Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm fragmanını izlemek için haberin görselinin altında yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli...