Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o, kesinlikle artık kazanmaya başlamalarının gerektiğinin altını çizerek, ligde kalan 15 maçın final niteliği taşıdığını ifade etti.

Kalan maçların daha heyecan içinde geçeceğini söyleyen Eto'o, 'Bizim artık kazanmaya başlamamız gerekiyor. Takım arkadaşlarım ve hocalarımla konuştum. Herkes durumun farkında. Cuma gününden itibaren buna başlayacağız. Çünkü her maçı kazanmadıkça daha az nefes almaya başlayacağız. Dolayısıyla bu stresi yaşamamak için bir an önce kazanmaya başlamamız gerekiyor' diye konuştu.
'FENERBAHÇEYİ YENMEK İSTİYORUZ'
Cuma günü sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren Eto'o, 'Fenerbahçe büyük bir takım. Biz belki onlara göre daha küçüğüz ama yine de elimizden gelen mücadeleyi gösterip burada onları yenmek istiyoruz' dedi.
'FENERBAHÇE'YE GOL ATACAĞIM'
Eto'o birkaç haftadır gol atamadığının hatırlatılması ve 'Fenerbahçe maçında gol atacak mısın?' sorusu üzerine, 'Bu beni endişelendirmiyor. Kariyerimde zaten çok gol attım. Biliyorum ki atmaya devam edeceğim. Burada da gol attım. Önemli olan takımın kazanmasıdır. Ben takıma bir şeyler verebiliyorsam ne mutlu bana. Ama Fenerbahçe maçında gol atacağım, eminim' cevabını verdi.
ETO'O'DAN TARAFTARA OTOBÜS DESTEĞİ
Eto'o, kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür ederek, 'Onlara bir çağrım var. Her maça gelip bizleri desteklemelerini istiyoruz. Son dönemde kötü zamanlar geçiriyoruz. Kendilerini biraz üzdük, belki biraz daha üzebiliriz. Ama sonunda gülen taraf biz olacağız. Gerekiyorsa ben kendilerine otobüs imkanı da sağlarım. Deplasmana gelip bizi desteklemeleri için imkan da sağlayabilirim' dedi.