Her ne kadar sıra dışı gibi gözükse de gri saç rengi ve modelleri hızla yayılan bir akım haline geldi.

Ünlüler ararsında da bu akım gittikçe yayıldı. Yaşlanmanın belirtisi sayılan gri saç rengi artık moda haline geldi. Evet kabul etmek gerekir ki biraz cesaret isteyen bir renk tonu. Fakat uzman ellerde yapılan gri saç rengi ve modelleri sizi bir anda star haline getirebilir.

Gri saç rengini tüm saçına uygulama cesareti gösteremiyorsanız saçınızın sadece uçlarına ya da aralarına attıracağınız paketlerle de marjinal bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Farklı olmayı seven, kendine güveni olan bir kadınsan bu yeni akım tam da sana göre. Gri saç rengini ombre olarak yaptıracaksanız hareketli fön kullanmanızı tavsiye ederiz.

Hemen hemen tüm saç modelleriyle uyum sağlayabilen gri saç rengi kullanacaksanız bakımına da özen göstermeniz gerekmekte. yaptırdığınız gri saç renginin parlak ve ışıltılı olmasını istiyorsunuz boya sonrası bakım ürünleri kullanmayı ihmal etmemmeniz gerekiyor. Her yıkamadan sonra bakım ürünü kullanmalısınız. Bununla beraber en az haftada iki kez saç bakım maskesi kullanmayı da unutmayınız.

Peki gri saç rengi ve modelleri kime yakışır? Hangi yüz tipine gider? Saç modeliniz ne olursa olsun gri saç rengi herkese yakışabilir. Ama makyaj yapmayı ihmal etmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde solgun, hastalıklı bir görünüme bürünebilirsiniz.

Sizler için gri saç rengi ve modellerinden oluşan bir fotoğraf galerisi yaptık. haberin görselinin altındaki bağlantıdan galerideki fotoğrafları inceleyip size en çok yakışacak modeli bulacağınızı umuyorum.