AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Ayvacık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak 16 Nisan'da yapılacak "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması"nın genel faydaları hakkında bilgiler paylaştı.

Milletvekili Köktaş, daha sonra Çarşamba'ya geçerek Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve İlçe Başkanı Halit Doğan ile süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GÜÇLÜ BİR 'EVET'
Kalıcı siyasi istikrar, birlik ve uzlaşma, hızlı ve etkili icraat, güçlü meclis ve güçlü temsil, güçlü ve güvenli bir Türkiye gibi konu başlıkları altında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin genel faydalarını anlatan Milletvekili Köktaş, "Şehirlerimizi daha da güzel, insanlarımızı daha mutlu ve refah kılmak; ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha da büyütmek; Türkiye'yi dize getirmek isteyen hainlere ders vermek için, 16 Nisan'da güçlü bir 'evet' diyeceğiz" dedi.

TARİHİ EŞİK
AK Parti kadrolarının yılmadan çalışmalara devam ettiğini ifade eden Köktaş, "Tek bir günümüzü, tek bir saatimizi bile boşa geçirmeden ülkemize ve milletimize hizmet etmek; ülkemizi doğusuyla batısıyla, güneyiyle kuzeyiyle hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. İşte bu kutlu yürüyüşte önümüzde yine bir tarih bir eşik var. 16 Nisan'a kadar inşallah ilimizde bütün vatandaşlarımızla buluşacağız, bütün kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız. Kafaları karıştıranlara karşı milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz" diye konuştu.