İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan N.Ç.'ye (61) ait gece kulübünde saat 04.45'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece kulübüne gelen Y.Y.(30) ile arkadaşı E.B.'ye (30) bin 300 lira hesap geldi.

Hesabı çok bulup tartışma yaşayan arkadaşlardan Y.Y., araçtan para alıp geleceğini söyledi. Bu sırada E.B. gece kulübünde beklerken araçtan pompalı tüfek alan Y.Y., E.B.'yi yanına çağırıp gece kulübüne 5 el ateş açtı.

Olayda ölen ve yaralanan olmazken, Y.Y. ve E.B., otomobil ile olay yerinden kaçtı. Olay, polise haber verildi.

Bir süre sonra kendilerinden şikayetçi olmamalarını söylemek için gece kulübü önüne gelen 2 kişi, polisi fark edince tüfeği bir aracın altına attılar. Olay yerinde polis tarafından yakalanan Y.Y. ve E.B., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındılar. Gözaltına alınan 2 kişi gazinoya 900 lira hesap ödediklerini ileri sürdüler.

Polisteki sorguları tamamlanan Y.Y. ve E.B., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler. Savcıya ifade veren E.B. serbest bırakılırken, Y.Y. ise tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.Y., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.