Ankara''da 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda mindere çıkan Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Şenol Aydın, serbest stilde altın madalya kazandı. İki ayrı kategoride güreşen milli sporcu, grekoromende ise Türkiye ikincisi oldu.

Farklı kategorilerde 28 Türkiye şampiyonluğu bulunan Şenol Aydın, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkan, Dünya Şampiyonu ve Kırkpınar Başpehlivanı milli güreşçi Recep Kara ve Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Tugay Kurtgözlü ile birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek kazandığı zaferin mutluluğunu paylaştı.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Başkan İshak Taşçı, Türkiye Şampiyonu Şenol Aydın'ı altın ile ödüllendirdi. Milli güreşçi Recep Kara ise sporcuya eşofman takımı hediye etti.

Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü'ne her zaman destek olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye Şampiyonu olan Şenol Aydın'ın şampiyona öncesi kendisine altın madalya sözü verdiğini hatırlatarak, "Sporcumuz verdiği sözü tuttu. Zorlu bir şampiyonadan altın madalya ile dönerek göğsümüzü kabarttı. Milli Takıma seçilen sporcumuz, İran'da gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda ilçemizi, şehrimizi, bölgemizi, ülkemizi temsil edecek. Kendisinden dünya şampiyonluğu da bekliyoruz" dedi.