Terme'nin temizliği konusunda çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirten Belediye Başkan Şenol Kul, Her zaman 'önce insan' parolasıyla çalışıyoruz" dedi

Terme Belediyesi, ilçe genelinde uzun süredir kullanımda olan eski ve aşınmış çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmeye başladı. Delinmiş ve hasarlı olduğu için ya da kapaklarının kapanmaması nedeniyle koku yayan eski çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriliyor.

125 ADET YENİ KONTEYNER
Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 125 adet yeni çöp konteyneri ve 30 adet sokak tipi ayaklı çöp kovasının ilçe merkezinde kullanılmaz hale gelen konteyner ve çöp kovaları ile değiştirilmeye başlandığı bildirildi.

'ÖNCE İNSAN' DİYORUZ
Terme'nin temizliği konusunda çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini, kullanılan araç ve gereçleri teknolojik gelişmelere paralel şekilde yenileyerek Terme halkına en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, "Bölgemizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla yeni çöp konteynerleri aldık. Temizliğin bizim kültürümüzde ayrı bir yeri ve önemi vardır. Terme'nin bütün cadde ve sokaklarını, evimizi temizlediğimiz gibi temizlemeye çalışıyoruz. Amacımız, halkımızın sağlığını korumak ve çevre kirliliği nedeniyle oluşabilecek hastalıkları sıfıra indirmektir. Her zaman 'önce insan' parolasıyla çalışıyoruz" diye konuştu.