Eve Dönüş dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Eve Dönüş son bölüm fragmanı izleyiciyi yine heyecan dolu bir bölümün beklediği işaretini veriyor.

ATV'nin sevilen dizisi Eve Dönüş bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı.

Eve Dönüş dizinin bu gece yayınlanacak son bölümünde Leyla yine bir şok yaşayacak.

Eve Dönüş 17. bölüm fragmanını izlemek için haberin görselinin altındaki bağlantıya tıklayınız.

Dizinin bu gece yayınlanacak son bölüm özeti şöyle:

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Aras'ın, Vedat'ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar.

Leyla'nın Aras'ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla'nın aklını başına getirir. Leyla'nın, Elif'i Canan'ın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar.

Avukat, Leyla'nın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusuf'a evlenme teklifi eder. Kürşat, Canan'ın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryem'e saldırır. Kürşat'ın alkol problemi ve Canan'ın Aras'la basının diline düşmesi, dava için Leyla'nın elini güçlendirir.

Sonuçta her şey Elif'in kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elif'in kendisini seçeceğinden emindir. Elif'in aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!