Samsun Genç İşadamları Derneği Mart Ayı İş Yemeği Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Yemeğe, KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu misafir olarak katıldı. Yemeğin ardından konuşan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, derneğin yeni üyelerle her geçen gün büyümeye devam ettiğini söyledi.

BİZİM İÇİN
GURUR VERİCİ
SAMGİAD'ın bugüne kadar iyi yönetildiğini belirten Başkan Gömeç, ''Derneğin kurulduğu günden bugüne sergilediği duruş ile davet edildiğimiz ve ortak edildiğimiz projelerin sayısı artmaya başladı. İş dünyasını ilgilendiren birçok proje, toplantı, seminer gibi etkinliklere davet ediliyoruz. Sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu bizim için gurur verici bir durum. Bu anlamda her geçen tecrübelenerek yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

ZİYARETLER SÜRECEK
Dernek üyelerinin ticari faaliyetlerinin genişlemesi noktasında da çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Başkan Gömeç, ''Bölgemizden başlayarak genç işadamları derneklerine ticari faaliyetlerimizin artması amacıyla ziyaretlerimiz olacak. Birbirimizi tanıma ve iş yapma adına girişimlerimiz olacak. Bu konuya büyük önem veriyoruz. En kısa zamanda hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

KATILIM BELGELERİ VERİLDİ
Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Levent Özden, konuşmasında KARGİF'in ekim ayında Macaristan'a düzenleyeceği gezinin detayları hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu, KOSGEB'in iş dünyasına sunduğu hizmet ve olanaklar hakkında dernek üyelerini bir sunumla bilgilendirdi.
Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Gömeç, KOSGEB Müdürü Dursunoğlu'na günün anısına plaket sundu. Derneğe yeni katılan Talat Gevez ve Tuncay Baştürk'e katılım belgeleri sunuldu. Başkan Gömeç, yeni üyelere hayırlı olsun dileklerini iletirken, güçlenmeye devam ettiklerinin altını çizdi.