Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu'ndan muhteşem 'Dido' yorumu. TOÇEV'in konseri için yapılan provada 'Dido' isimli Karadeniz türküsünü seslendiren Belözoğlu performansıyla büyüledi.


TOÇEV'in (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı); çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı 'Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' projesinde milli futbolcu Emre Belözoğlu da yer alacak.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, 9 Şubat gecesi Tim Maslak Show Center'daki yapılacak konserde Kubat'la aynı sahneyi paylaşıp beraber türkü seslendirecek.

Kazım Koyuncu'nun Dido türküsünü büyük bir başarıyla yorumlayan futbolcu, bir türküleri çok sevdiğini söyledi. Özellikle küçükken annesinin Karadeniz türkülerini severek dinlediğini, kendisine de hep dinlettiğini belirtti.

Türkülerin yanı sıra Anadolu rock'a da ilgi duyduğunu söyleyen Belözoğlu şöyle devam etti:

Müzik, hayatımda hep oldu. Evde, arkadaş ortamında hep şarkı türkü söyleriz. Bu yüzden müziğe çok uzak değilim ve provalarda pek zorluk çekmedim. Proje dahil olmama Mehmet Topal vesile oldu. O benim kardeşim gibidir. Çocuklarla ilgili böyle bir projeden söz edince yer almak istedim. Çünkü benim de iki evladım var. Konu çocuklar olduğunda maddi ya da manevi elimden ne gelirse destek vermeye hazırım.

Etkinlikten elde edilecek gelir TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak.

Emre Belözoğlu'ndan muhteşem 'Dido' yorumunu dinlemek için haberin görseli altındaki bağlantıya tıklayınız.