Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki okulların bahçelerini tazyikli suyla temizleyerek hijyenik hale getiriyor.

TAZYİKLİ SUYLA YIKANIYOR

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş, okullardan gelen talepler doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine halinde müşterek çalışmalar yürüttüklerini belirterek, 'İlçe genelindeki cadde ve sokakların dışında okul önlerini de belediyemiz temizlik ekipleri tazyikli suyla yıkıyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak süpürge aracı ile okul bahçesi süpürülüyor. Ardından bir yandan mıntıka temizliği yapılırken, bir yandan basınçlı su ile yıkanıyor. Eğitim ve öğretimin daha hijyenik ortamda yapılması için ekiplerimiz bundan sonrada bu çalışmalarını ihtiyaç olduğu anda yerine getirecektir' dedi.

HER FIRSATTA DESTEK OLUYORUZ

Eğitime büyük önem verdiğini kaydeden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ''Çocuklarımızın sağlıklı olması, zihinlerinin açık ve ülkemize faydalı evlatlar olarak yetişmesi dileklerimi ifade etmek istiyorum. Bilindiği üzere Terme Belediyesi olarak her fırsatta eğitime dolayısı ile geleceğimiz olan çocuklarımıza destek oluyoruz. Bu kapsamda okullarımızın bahçelerinde temizlik çalışmaları yapıyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmen, öğrenci, veli ve eğitim camiasına hizmet veren tüm kardeşlerime bir kez daha başarılar diliyorum'' dedi.

Başkan Kul, ayrıca ilçede cadde, sokak, ibadethane, okul ve halkın ortak kullanım alanlarında belirli zaman aralıklarında temizlik işlemlerinin periyodik olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmeye devam edeceğini kaydetti.