Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, referandum öncesi mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Referandum'da milletin, daha güçlü bir Türkiye heyecanı ile 'evet' diyeceğini söyleyen Başkan Taşçı, Türkiye'nin gücüne güç katılacağını kaydetti.

Mevlana Mahallesi'nde ziyaretlerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Mimar Sinan Camisi bahçesinde bulunan çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Türkiye önemli bir referandum için sandık başına gidiyor. Ülkemizin gücüne güç katmak ve daha güçlü bir Türkiye için heyecan duyan vatandaşlarımız, sandık başına gidip 'evet' demek için adeta gün sayıyor. İnanıyorum ki sandıktan istikrarın devamı çıkacak. İnanıyorum sandıktan çocuklarımızın yarınları için huzur çıkacak, güven çıkacak ve en önemlisi milli iradeyi güçlendiren bir sonuç çıkacak. Günlerdir mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gördüğüm o ki, milletimiz kararını vermiş, sandı başına gideceği günü bekliyor' diye konuştu.



"Türkiye eski Türkiye değil"

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ise mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, 'Milli iradeye güç katacak olan yeni anayasa sistemi ile Türkiye'nin yükselişi hızlanacak.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde son 14 yılda ülkemizin yaşadığı gelişim ortada. Demek ki isteyince, milleti düşününce oluyormuş. Şimdi bu güce güç katma ve referandumda 'evet' oyu kullanarak yarınlara güvenle bakma zamanıdır. Birileri yalan yanlış bilgilerle milletimizi yönlendirmeye çalışıyor. Onlara da buradan sesleniyorum. Türkiye eski Türkiye değil. Bu millet artık onlara inanmıyor. Milletimiz, kime inandığını ve güvendiğini geride bıraktığımız tüm seçimlerde gösterdi' dedi.