Kutlamada Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Demirağ, Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil başta olmak üzere diğer öğretim üyeleri yoğun bakım sorumlu hemşiresi Nihal Tokgöz ve Tüm OMÜ Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi hazır bulundu. Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Demirağ yaptığı konuşmada önce bütün kadınların '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak böyle anlamlı bir güne açılışımızın rastlamasından ayrıca mutluluk duyduğunu belirtti.

Demirağ, 'Bölümümüz üç yıl önce karşılaştığı sıkıntılardan kurtularak bölgemizde kalp ve damar cerrahisi alanında referans klinik haline gelmiştir. Ekibimin özverili çalışmaları dolayısıyla ulaştığı bu başarıdan ne kadar gurur duysak azdır. OMÜ KVC gelecekte de bölgemizin öncüsü olmaya devam edecektir' dedi.

Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi sorumlu hemşiresi Nihal Tokgöz de, 21 yıldır emek verdiği ve artık çocuğu gibi gördüğü yoğun bakım ünitesinde çalışmaktan ve OMÜ KVC ekibinin bir üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirtti.