Samsun Canik Belediyespor'un de yer aldığı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'da Başantrenör Ekin Baş'ın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.

2.5 sezon Samsun Canik Belediyespor'da da görev yapan Ekin Baş, Kulüp Başkanı Serdar Güven'in de katıldığı törenle yeni sözleşmesini imzaladı.

Başkan Serdar Güven ise, "Bizler hocamıza inandık. Ligde şu ana kadar büyük başarılara imza attık. Önümüzdeki sezon da Başantrenörümüz Ekin Baş'la birlikte büyük hedefler peşinde koyacağız. Hocamız Ekin Baş'la birlikte Yardımcı Antrenörümüz Katerina Hazdiaki ile de sözleşme yeniledik. Tüm camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

BAŞKAN VE YÖNETİME TEŞEKKÜR
Ligde Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alan Hatay ekibinde Başantrenör Ekin Baş, "Belediye Başkanımız Lütfü Savaş ve Kulüp Başkanımız Serdar Güven'le birlikte tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu yıl önemli işler yaptık. Sezon devam ediyor ve hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki sezon da üzerine koyarak gideceğiz. Benim en büyük hedefim Hatay Büyükşehir Belediyespor'la Avrupa kupası finale oynamak ve kazanmak. Bizlere güvenenleri mahçup etmemek için daha çok çalışmalıyız ve çalışacağız" dedi.

Selçuk KAYA