Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon ile bakım merkezinde kalan vatandaşlar 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde ilk defa Çanakkale'ye götürülecek. Gezi öncesinde ise düzenlenen kına gecesinde yaşlılar, gençler ve çocukların olduğu 33 kişiye kına yakıldı. Bakım merkezinde kalan engelli ve yaşlıların geceye asker kıyafetleri ile katılması renkli görüntüler oluşturdu. Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer'in eşi Gülçin Üçer ve diğer katılımcılar tarafından Çanakkale gezisine katılacaklara kına yakılarak çeşitli hediyeler takdim edildi.

Çanakkale gezisi 3 gün sürecek
Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adem Keskin, sosyal etkinlik olarak Çanakkale gezisi yapmayı planladıklarını ifade ederek, 'Nedeni ise burada insanlarımızın Çanakkale'ye hiç gitmemeleri idi. Bu nedenle Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde 3 gün sürecek bir Çanakkale gezisi organize ettik' dedi.
Kaymakam Üçer'in eşi Gülçin Üçer ise insanlara yardımcı olmanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, 'Hayat paylaşmakla güzel. İşte bunun en güzel örneğini burada görüyoruz. Bizde bu güzel insanların mutluluğuna ortak olmak ve onların kınalarını yakmak için buradayız. Onların gözlerindeki mutluluğu gördükçe hayatın ne kadar anlamlı olduğunu gözlemliyoruz. İşte buradaki insanlara hizmet eden personellerimiz de aslında en anlamlı görevlerden birisini yerine getirdiklerini daha iyi anlıyorlar. Ben bu vesile ile bu organizasyonu düzenleyen başta kurum müdürümüz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.