Yeşilyurt Alıveriş ve Yaşam Merkezi sömestr boyunca gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli oyunlar ve yaratıcı aktivitelerine bir yenisini daha ekliyor.

5, 6, 7 Şubat Korsan Hook ile Hazine Adası etkinliğinde minikler, korsan kostümlerinden yüz boyamaya, korsan atölyesinden gemi gezintisi ve kanca atışlarına kadar birbirinden eğlenceli etkinlikler ile sömestrin son günlerinde korsanlar dünyasını keşfetme fırsatı bulacak.

GEMİ İLE AVM TURU
Korsanlar alemine yolculuğa çıkmak için etkinlik alanına gelen minikler, korsan kostümlerini giyip yüz boyama yaptırarak gerçek birer korsana dönüştükten sonra minik gemilerine binerek alışveriş merkezi içerisinde bir tura çıkacak. Turu tamamladıktan sonra gün boyu sürecek aktivitelere dahil olacak çocukları korsan atölyesi, kıta savaşları oyunu ve kanca atışları bekleyecek.

SERTİFİKA ALACAKLAR
Etkinlik boyunca korsan kostümleri ile fotoğraf çektirme şansı olan minikler, bu anları unutulmaz kılabilecek. Etkinlik sonunda, tüm katılımcılar korsan sertifikalarını alarak bu sömestri hem eğlenerek hem de el becerilerini geliştirerek tamamlamış olacak. Etkinlik Fast Food katında saat 14:00 ile 18:00 arasında ücretsiz olacak.