Cihan Elektronik garantisiyle bir yıldır Tekkeköy İlçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı Samsun-Ordu Karayolu ve İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı'ndaki mağazalarında hizmet veren DOĞTAŞ, yeni uygulamalarıyla farkını ortaya koyuyor.

İç mimar ile çalışmaya başlayan DOĞTAŞ, mimari dokunuşu odalara taşıyor. DOĞTAŞ'tan mobilya alanlara ücretsiz hizmet verdiklerini belirten DOĞTAŞ Mobilya Mağazalar Müdürü İlker Hasa, bu uygulamanın oldukça dikkat çektiğini söyledi.

HİZMET KALİTESİ ARTTI
Verdikleri hizmetle kalitelerini ortaya koyduklarını kaydeden Hasa, 'Cihan Elektronik olarak bir yıldır DOĞTAŞ ile Samsun'da hizmet veriyoruz. Bu bir yılda müşteri odaklı çalışarak ve farklı uygulamalar yaparak DOĞTAŞ'ın hizmet kalitesini arttırdık. Bu uygulamalar kapsamında iç mimar ile çalışmaya başladık. Mimarımız Nihal Seyrekoğlu ile DOĞTAŞ'tan alışveriş yapan müşterilerimizin evlerinin ölçülerini alıyor ve ürünleri evlere profesyonel bir şekilde yerleştiriyoruz. Müşterilerimiz bir yemek odası ya da bir yatak odası aldığı zaman odaya bunun nasıl konumlandırılmasını gerektiğini düşünmüyor. Ve ev konumlandırma işini bize bırakıyor. Oldukça yoğun ilgi gören uygulama kapsamında Piazza'da nişanlı çiftler için de bir stant açacağız. Orada mimari uygulamamızı nişanlı çiftler için hayata geçireceğiz' dedi.

PROFESYONEL MİMARİ HİZMET
DOĞTAŞ ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden İç Mimar Nihal Seyrekoğlu ise, 'DOĞTAŞ'ın klasik ve modern çizgisi beni her zaman çok etkiliyordu. DOĞTAŞ'ın bu projesini duyduğum zaman çok heyecanlandım. Uygulama sayesinde müşterilerimiz yeni aldıkları ürünleri odaya yerleştirme konusunda sıkıntı yaşamayacak. İç mimarlık hizmeti ile evin duvar renginden aksesuara, petek giydirmelerinden aydınlatmaya kadar pek çok konuda yardımcı oluyoruz. Müşterilerimiz mağazamıza gelirken hangi odayı konumlandıracaksa, o odanın dört köşe ölçüsünü, kapının açılış yönünü, pencere boşluğunu ve radyatörlerin konumu bize getirmeleri yeterli' diye konuştu.

HEDİYE ÇEKİ ŞANSI
Diğer uygulamalar hakkında da bilgi veren DOĞTAŞ Mobilya Mağazalar Müdürü İlker Hasa, 'DOĞTAŞ'ın farkını ortaya koymak adına Dünya Organizasyon ile ortak bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma kapsamında, Dünya Organizasyon ile görüşme yapan nişanlı çiftler bizden, mağazalarımızdan alışveriş yapan müşterilerimiz ise Dünya Organizasyon'dan indirim çeki kazanıyor. Bunun yanı sıra şubat ayı ortalarında bir günde teslim hizmetini uygulayacağız. Bir günde hizmet ile hızlı ve kaliteli hizmetimizi ortaya koyacağız. DOĞTAŞ olarak müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu anlamda çok çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

Ayşe KUŞCU