Bursa'nın İnegöl ilçesi farklı bir nikaha şahitlik etti. Fanatik Beşiktaşlı Uğur Yenigül ve Fatma Kılıçaslan çifti, nikah törenlerine tuttukları takımın formasını giyerek geldi.

İnegöl Belediyesi Nikah Dairesi'nde kıyılan nikahta fanatik çifti görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Fanatik çiftin nikahını Fenerbahçeli olan nikah memuru Yunus Şentürk kıyarken, nikah şahitliğini ise arkadaşları, Beşiktaş formalı Gökmen Ağbulak, Galatasaray formalı Fatih Aydın ve Fenerbahçe formalı Hüseyin Göğüş üstlendi.

Fanatik çift Beşiktaş forması ile nikah masasına oturarak bir ömür mutluluğa 'evet' diyen gençler, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu ise 'kartal' işareti yaparak kutladılar. Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını alan Beşiktaş taraftarı fanatik çift, rakip takımın formalarını giyen nikah şahidi arkadaşları ile birlikte toplu fotoğrafta kartal pozu verdiler.

Nikah töreninin ardından fanatik çiftten gelin Fatma Kılıçaslan (Yenigül), 'Üç yıl önce maç izlerken tanıştık. Aslında ben Fenerbahçeli'ydim ama Beşiktaş aşk oldu benim için. Aşkımla beraber takım aşkım da Beşiktaş oldu. Beşiktaş maçını izlerken tanıştığımız için uğurumuz olduğunu düşünerek sözümüz ve nişanımızı da Beşiktaş renkleri ve müzikleri ile süsledik. Bizim için bir uğur simgemiz oldu. Uğur'umla beraber Beşiktaş da benim uğurum oldu' dedi.

Fanatik çiftten damat Uğur Yenigül ise, 'Üç sene önce bir kafede Beşiktaş maçını izlerken tanıştık. Sanırım Fenerbahçe ile oynuyordu. O yıldan bu yana birlikteliğimiz büyüdü ve mutlu sona geldi. Beşiktaş bizim uğurumuz oldu. Nişanımız ve sözümüz de Beşiktaş renkleri ve müzikleri ile oldu. Biz de birlikteliğimizi nikahla tamamlayalım dedik. Bugün nikaha Beşiktaş formalarımızla geldik. Çok mutluyuz. Artık evliyiz ve Beşiktaşlıyız. Aşkım Beşiktaş sevgisi ile daha da güçlendi' diye konuştu.