TÜYAP Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı ziyaret eden Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, TÜYAP Samsun Fuar Merkezi'nin Samsun için çok önemli olduğunu belirtti. Ölmez, Borsan Grup olarak 23-26 Mart tarihleri arasında yapılacak Samsun İnşaat Fuarı 2017'de yer alacaklarını kaydetti.

İNŞAAT FUARINDAYIZ

Fuar kültürünün Samsun'a yerleştiğini belirten Ölmez, "TÜYAP Samsun Fuar Merkezi, son yıllarda Samsun için yapılan en önemli işlerden biri. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mobilya Fuarı'nda da ithalatçı firmaların olması fuarın önemli bir adım attığını gösteriyor. Fuarda bulunan firmaların stant kaliteleri çok yüksek. Katılımcıların fuar anlamında büyük bir gelişim gösterdiğini düşünüyorum. Fuar kültürü her anlamda Samsun'da yerleşti ve Samsun'daki üreticilerin fuarla daha ilgili olduklarını bu geçen 3 sene içerisinde gördük. Ayrıca fuarın katılımcı anlamında sadece Türkiye'den değil yurtdışından da ilgi görmesi, burada üretim yapan firmaların ürünlerini yurtdışındaki alıcılarla buluşturma çalışmalarının yoğunlaşması çok sevindirici. 23-26 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Samsun İnşaat Fuarı 2017'de Borsan Grup olarak yer alacağız" dedi.

FİRMALARI ZİYARET

Afacan AVM Yönetim Kurulu Başkanı Osman Abanoz ile Afacan AVM stantını gezen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Sinan Sallabaş, TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer ve Afacan AVM Yönetim Kurulu Başkanı Osman Abanoz ile sohbet etti. Daha sonra Ölmez, Sallabaş, Server ve Abanoz ile birlikte TÜYAP Mobilya Fuarı'nda stant açan, Olimpik, Akalın Sandalye, Klassen, Address Baza Yatak ve Revella, Modada, 19 Mayıs Mobilya, agromec ve Pera Sanat'ın standlarını ziyaret ederek, firma sahiplerinden bilgi aldı. Ölmez daha sonra Haber Medya Grubu stantında canlı yayın yapan Haber Radyo'nun konuğu oldu. Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve programcı Kaan Kolcuoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Emre PANK