Orduspor taraftar grubu liderleri yaptıkları ortak basın açıklamasında 'Tribünler Gitmesin Orduspor Bitmesin' kampanyası ile maçtan elde edilecek bilet gelirini maç sonrası taraftarlar vasıtası ile futbolculara verileceğini açıkladı.

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kır konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

Taraftar grubu liderleri arkadaşlarımızın yönetim kurulumuza talepleri oldu. Kendileri, Menemen Belediyespor müsabakasında tüm tribünlerde bilet fiyatlarının 5 TL olmasını istediler. Buradan toplanacak parayı da futbolcu kardeşlerimize kendileri verecekleri yönünde istekte bulundular ve biz de yönetim kurulu olarak bu düşünceyi yerinde bulduk ve kabul ettik. Bu zor günlerde bu düşünce ve fikirle bize gelen büyük Orduspor taraftarını canı yürekten kutluyorum. Pazar günü herkesi karınca kararınca Orduspor'a destek olmaya ve maça bekliyorum. İnşallah Menemen maçında da galip geliriz ve toplanan paraları taraftarlarımız vasıtası ile futbolcularımıza veririz.

TARAFTAR SPONSOR OLACAK
Orduspor taraftarının her zaman takımının yanında olduğunu belirten tribün liderlerinden Zafer Çetinkaya, bu maçta sponsorun taraftar olduğunu ve bilet için verilen paraların direkt futbolculara aktarılacağını söyledi.

Orduspor'un tribün liderlerinden bir diğer isim Zeki Altunbaş ise futbolcuların Orduspor için elinden geleni yaptığını bazılarının da üniversite okuduğunu belirterek maddi ihtiyaçları olduğunun altını çizdi. Orduspor taraftarının hala takımını sevdiğini ifade eden Altunbaş, tüm taraftarları maça davet etti.

Orduspor Taraftar grubu liderlerinden Murat Aydın da yapılan organizasyonun taraftarlar tarafından olumlu karşılandığını yalnızca yakın çevredekilerin değil 19 ilçenin tamamının maça gelmesi gerektiğini aktardı.