43 yıldır sektörde hizmet veren Artepe, TÜYAP Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda müşterilerden tam not aldı. 'Çocuklarınız için güvenli olanı seçin' sloganıyla ürünlerinde çocukların güvenliği ve sağlığını önemseyen firma, bebek, çocuk ve genç oda gruplarında farkını ortaya koyuyor.

İDDİALIYIZ

43 yıldan bu yana sektörde olan Artepe hakkında bilgi veren firma sahibi Ergün Özen, 'Firmamızı babam Mustafa Özen ile birlikte işletiyoruz. 43 yıllık bir firmayız. Yaptığımız ürünlerle iddiamızı ortaya koyuyoruz. Ağırlıklı olarak bebek, çocuk ve genç oda grupları ürünlerimiz mevcut. Bunun yanında mutfak, kapı ve banyo dekorasyon işleri de yapıyoruz. Perakende satış yapıyoruz. Toptan satışlarımız içinde çalışmalara başladık. Çünkü talep çok fazla. Lovelet AVM'de bulunan mağazamızda kendi ürünlerimizi satıyoruz. Bebek, çocuk ve genç oda gruplarının satışının yapıldığı Newjoy mağazasının da Samsun bayiliğini yapmaktayız. Hedefimiz toptan satışa ağırlık vermek. Bayilik teklifleri alıyoruz. Bunu değerlendirerek bayileşmeyi amaçlıyoruz' dedi.

ÖNCE GÜVENLİK VE SAĞLIK

'Çocuklarınız için güvenli olanı seçin' sloganıyla, çocukların güvenliğini ve sağlığını önemsediklerini söyleyen Özen, 'Fabrikamız İlkadım Sanayi Sitesi'nde. 2 bin metrekare kapalı alanda 30 personel ile çalışıyoruz. Boyalar dahil her şey kendi bünyemiz altında yapılıyor. Oda ölçüsüne göre kendi tasarımlarımızı yapmaya başladık. Müşterilerin isteği doğrultusunda görsel olarak sunumunu da yapıyoruz. Ürünlerimizde mebran kaplama yapılıyor. Boya çeşidi olarak yüzde 100 kurşun içermeyen boyalar kullanıyoruz. Hiçbir oda grubunda sunta kullanmayız. Lake gruplarımız yüzde 100 lakedir. Önceliğimiz çocukların güvenliği ve sağlığı çünkü onları düşünmek zorundayız. Mobilyalarımızın hiçbir yerinde köşeli alan bulamazsınız. Tüm ürünlerimiz çocuklarımızın güvenliği açısından yuvarlak hat dizayn özelliğine sahiptir. Müşteri memnuniyetine her zaman öncelik veririz. Satılan ürünlerimizin garanti süresi en az 7 yıldır. Satış sonrası müşterilerimizden olumlu dönüşler alıyoruz' diye konuştu.

GURUR VERİCİ

2 yıldır fuara katıldıklarını da belirten Özen, 'Fuar firmamızın tanıtımı açısından güzel geçti. Fuarda tek çocuk grubu olarak yer aldığımız için talep de çok fazla oldu. Gelen müşteriler ürünleri hayranlıkla karşıladı ve imalatının Samsun'da yapılıp yapılmadığını sordu. Buda bizim için gurur verici. Seneye de yapılacak fuarda olacağız' dedi.

Emre PANK