Kaliteyi ve şıklığı birleştirdiği ürünleriyle mobilya tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Günsan Madeni Eşya, 'Olimpik' markasıyla fark yaratıyor. Kurulduğu günden bu yana teknolojik altyapısını ve ürün çeşitliliğini sürekli yenileyerek alanında bir numara olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Olimpik, TÜYAP Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda açtığı stantla da yoğun ilgi görüyor. Gülsan Sanayi Sitesi 52. Cadde 25 numaradaki adresinde en modern tasarımlarını müşterileri ile buluşturan Olimpik, ürünleri göz kamaştırıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Günsan Madeni Eşya ve olimpik markası hakkında bilgi veren satış ve pazarlama direktörü Bilal Bektaş 'Günsan Madeni eşya firması 1974 yılında Ömer Gündoğdu tarafından kurulmuş olup, şu an Halil Gündoğdu ve Halukcan Gündoğdu kardeşler tarafından yönetilmektedir. İmalatçı, Günsan Madeni Eşya, Olimpik isimli markamızla, 1974 yılından beri kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ofis mobilyaları, oturma grupları, sandalyeler, okul sıraları, çalışma-sinema ve konferans koltukları, kafe ve restoran masa ve sandalyeleri gibi çeşitlerimiz, kişi ve kurumlara özel projelerimiz ile birçok alanda üretim yapmaktayız. Türk Standartları Enstitüsü ve ISO 9001:2008 kalite belgelerine sahip firmamız, üretimde toptan kalite anlayışı gereği, tedarikçilerini kalite belgeli tanınmış firmalardan seçmektedir' dedi.

SEKTÖRDE İDDİALIYIZ

Sektörde iddialı olduklarını kaydeden Bektaş, 'Olimpik Ofis Mobilyaları, Devlet Malzeme Ofisi'nin (DMO) ana tedarikçi firmalarından olup Karadeniz Bölgesi'nin en büyük, Samsun'un ise sektörde öncü firmasıdır. Firmamız sizlere özel proje odaklı mimari tasarımları ve iç mekan çözümlerini, tecrübe, bilgi ve hayal gücü ile yorumlayarak, ofis, sinema salonları, öğrenci yurtları, kafeler, restoranlar, konutlar, oteller, küçük ve büyük ölçekli özel mülkler gibi proje hazırlama, uygulama ve iç mimari tasarımlar yapmaktadır' ifadelerini kullandı.

Ayşe KUŞCU