Amasya'dan Türkiye'nin 60 noktasına 2004 yılından bu yana hizmet veren Moderna Tasarım Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Samsun TÜYAP Mobilya Fuarı'nda en özel modelleriyle yer aldı. İşletme Müdürü Osman Tunç Samsunlulardan çok güzel tepkiler aldıklarını söyleyerek, fuarın onların onlar için hedefini bulduğunu söyledi.

MODAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Taşova yolu üzerinde 1. kilometrede 6 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yaptıklarını söyleyen Tunç, ''İmalathanemizde çok özel ürünlerimizle oturma grupları, kanape, baza, yatak gruplarıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bizi diğer firmalardan ayıran herkesin ürettiklerimizin konsepti farklı. Herkesin yapabildiği tarzda değil, İnegöl ürünleri tarzında üretim yapıyoruz. Ürünlerimiz profil iskelet, bunu genelde herkes yapmaz. Elastik kumaşlar kullanıyoruz. Modayı çok yakından takip ediyoruz. Çok sık fuara katılıyoruz, en popüler ürünlerin arasından üretim yapıyoruz. Fiyatlarımız da bu ayardaki ürünler için çok normal'' diye konuştu.

UMDUĞUMUZU BULDUK

TÜYAP Samsun Fuarı'ndan umduklarında fazlasını bulduklarını söyleyen Tunç, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: ''Hiç bayiimiz olmayan müşterilerimiz geldi. Yeni insanlarla tanışmak için çok güzel bir fırsat oldu. İstediğimiz daha çok insana ulaşmaktı başarılı da olduk. Samsunlular da bizi çok sevdi. Hedefimiz de bizim ayarımızda daha fazla mağazaya ulaşmak ve kendimizi büyütmek'' ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU