Modern çizgilerin adresi Alko Koltuk, TÜYAP Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda açtığı stantla yoğun ilgi gördü. Mehmet Alışır'ın 42 yıllık deneyimiyle 2000 yılında kurulan Alko Koltuk, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Firma hakkında bilgi veren Alko Koltuk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Alışır, 'Çizgimizi her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz' dedi.

EN KALİTELİ ÜRÜNLER

En kaliteli ürünleri müşterilerle buluşturduklarını kaydeden Ahmet Alışır, 'Bir aile şirketi olan Alko Koltuk olarak, Samsun Eski Sanayi Sitesi'nde bin 500 metrekarede koltuk imalatı yapıyoruz. 300 metre kare showroomumuzla da ürünlerimizi sergiliyoruz. Toptan ağırlıklı olmak üzere perakende de satış yapıyoruz. 35 dns süngerli, ithal nubuk kumaşlar, fırınlanmış gürgen ve profil kasalarla en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturuyoruz. Sürekli kendini yenileyen modellerle sadece Samsun'a değil, tüm Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi'ne de hizmet veriyoruz. Ve ilerleyen yıllarda ihracat hedefimizi daha da arttırmayı hedefliyoruz' diye konuştu.

HER ZAMAN DAHA İLERİ

Yeniliğe açık ve çağı yakalayan bir firma olduklarını belirten Ahmet Alışır, 'Samsun'da koltuk imalatı sektöründe çizgimizi her zaman ileriye taşıyarak yol alıyoruz. En iyi, en istikrarlı ve en kararlı firmalardan biriyiz. Renklerin uyumunu şıklıkla harmanlayarak her zaman bir adım önde hizmet veriyoruz' şeklinde konuştu.

FUAR DAHA ÇOK BÜYÜMELİ

Fuarın oldukça verimli geçtiğini sözlerine ekleyen Ahmet Alışır açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Fuar oldukça verimli geçti. Toptan ve perakende olarak satış yaptık. Genel olarak katılım çok güzel. Samsun bu sene mobilya fuarı olarak kendini kanıtladı. Ancak fuarın daha da büyümesini istiyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan daha fazla destek bekliyoruz. Fuara gelip bizi ziyaret eden tüm bayilerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz '

Ayşe KUŞCU