Ara transfer döneminde 5 futbolcuyu takıma dahil eden Beşiktaş, bu isimlerden Alexis Delgado, Denys Boyko ve Marcelo Guedes basına tanıtıldı.

DENYS BOYKO
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, burada yaptığı açıklamada 'Geleneksel imza törenimiz bu. Her transfer döneminde yapmış olduğumuz transferlerin böyle bir seremonisini yapıyoruz. Transfer ettiğimiz oyuncular arasında Boyko epey bir zamandır ilgilendiğimiz bir oyuncuydu. 2015 yılında UEFA'da yılın kadrosuna seçilmiş bir oyuncu. Çok istedik, çok uğraştık. Hayırlı olsun inşallah. Beşiktaş'ta uzun seneler hizmet edecektir. Karakteriyle de bize çok uyan bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Çok mutluyum. Kendisine hoş geldin diyorum' ifadelerini kullandı.

ALEXİS DELGADO
Alexis Delgado transferiyle ilgili olarak Orman, 'İkinci transferimiz oldu. Scout ekibimizin izlediği bir oyuncuydu. Önemli başarılar elde etmiş oyuncu. İspanya'da şampiyonluk yaşamış ve inşallah bu sene bizimle beraberde yaşayacak. O da Beşiktaş coşkusunu yaşayan ve buna uyan oyuncu. Çok önemli hizmetler verecektir. Beşiktaş camiasına hoş geldin diyorum' açıklamasını yaptı.

MARCELO GUEDES
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, imza töreninde Marcelo transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

Sezon başında ilgilenmiştik. Hayatta her şey kısmet. Onun çizgisi bizimle kesişiyordu. Kaderinde buraya gelmek vardı ve son zamanlarında transferi neticelendi. Ben Marcelo'nun da bizimle uzun zaman beraber olacağına ve bu forma için ter dökeceğine inanıyorum.