Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki Samsun Canik Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Edirnespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi- Beyazlıların önceki günkü idmanında ziyaretçileri vardı. Şehzadeler Taraftar Grubu üyeleri takımın antrenmanını izleyip, ardından teknik ekip ve oyunculara tatlı ikram etti.

Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Murat Yaman, grup üyelerinden Mehmet Çetir, Hikmet Şimşek, Canik Belediyesi Meclis Üyesi Nazif Akın ve AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Ercan Bayrak, taraftarlara teşekkür etti. Taraftarlar, idman öncesi teknik heyete ve basketbolculara baklava ve çiçek verip zorlu maç öncesi başarı diledi.

YERİMİZİ ALACAĞIZ

Samsun Canik Belediyespor'un şehri Süper Lig'de başarıyla temsil ettiğini belirten Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Murat Yaman, "Her maçta olduğu gibi bu maçta da takımımızı yalnız bırakmayacağız. Maç öncesi takımımızı ziyaret ederek desteğimizi hissettirmek istedik. Takımımızın hafta sonu galip geleceğine inanıyoruz" dedi. Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak da, "Taraftarlarımıza bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onları da desteğiyle daha güzel işlere imza atacağız. Bugün bizleri ziyaret eden Şehzadeler Taraftar Grubu ailesine, Meclis Üyesi Nazif Akın'a ve AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.