Samsunspor, pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde Engin Korukır gözetiminde sürdürdü. Karşıyaka maçından tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu vurgulayan Engin Korukır, şu ifadelere yer verdi:

İYİ KONSANTRE OLDUK

"Karşıyaka çok para harcadı ve çok oyuncu aldı. Ama bizim tek düşüncemiz galip gelmek. Ne olursa olsun bizim kesinlikle bu maçtan iyi bir skorla ayrılmamız lazım ki gelecek maçlarda da alacağımız o puanları ligdeki yerimizin durumuna göre belirlememiz lazım. Kazanacağımız maçların sonuçları bizi hedeflere götürecek. Futbolda her türlü risk var. Karşıyaka maçına iyi hazırlandık. Galip geleceğimize inanıyorum. Futbolcularımız da çok iyi konsantre oldular."

Samsunspor Kulübü'ndeki sorunların futbolcuları ve teknik heyeti etkilememesi gerektiğini söyleyen Engin Korukır, son olarak şunları söyledi:

"Sahanın dışındaki olaylar bizi etkilememeli. Yönetim her konuyla ilgili elinden geleni yapıyor. Futbolcular ve biz antrenmanlarda üzerimize düşeni yapıyoruz. Bizim işimiz sahanın içerisinde. Bizim işimiz mücadele etmek ve kazanmaktır. Bizim geçmişle alakalı konularla işimiz yok. İşimiz saha içerisi."