Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, her hafta düzenli olarak yapılan görüşmeler aracılığıyla, bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden vatandaşların sorunlarını çözüm üretmeye devam ediyor. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Kul, halk günü buluşmalarına katılan vatandaşlarla tek tek ilgileniyor.

HER ZAMAN BİR ARADAYIZ

Halk günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyleyen Başkan Kul, 'Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Ben göreve geldiğimde pazartesi günlerini halk günü ilan ettik. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyoruz' dedi.

HER TÜRLÜ TALEP DİKKATE ALINIYOR

Belediye ile ilgili her türlü talepleri dikkate aldıklarına vurgu yapan Kul, 'Sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden başkana mesaj kısmına atılan mesajları da dikkate alıyoruz. Özellikle çözüm masası faaliyetlerimiz günlük, yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz her gün gelen beyaz masa taleplerini bizzat inceleyip yerine getirmeye çalışıyoruz. Terme hizmetin en iyisine layık. Vatandaşlarımız için elimizden geleni onları memnun etmek için yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Halk günü her pazartesi saat 10.00'da başlıyor, öğleye kadar devam ediyor. Halk gününe talebi, isteği ve sorunu olan bütün vatandaşlarımızı bekleriz' diye konuştu.

VATANDAŞ MEMNUN

Başkan Kul ile halk gününde birebir sorunlarını iletme imkanı bulan vatandaşlar, başlatılan bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, 'Hem Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür etmek, hem de birebir kendisine birkaç sıkıntımızı aktararak yardımcı olabileceği konularda bilgi almak istedik. Kendisine ve ekibine böyle bir uygulama başlattıkları için teşekkür ediyoruz' dedi.