Nurettin Soykan Tesisleri'nde saat 14.00'da bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda morallerin yüksek olduğu gözlendi.
Teknik Direktör İrfan Buz, antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda, 'Futbol gevşemeyi kesinlikle affetmez. Biz sadece bir maç kazandık. Ligde henüz hiçbir şey netleşmiş değil. Kocaman bir 10 haftalık süreç var. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Sizden her zamanki gibi disiplinli ve hırslı bir özveriyle mücadele etmenizi istiyorum' diyerek uyarılarda bulundu.
Bu arada Şanlıurfaspor maçında sakatlanan sağ bek oyuncusu Caner Arıcı'nın, çekilen MR sonucunda sağ bacağında küçük bir yırtık olduğu tespit edildi. Bugün yapılan idmana katılmayan Caner'in teknik heyete, bu haftaki Manisaspor karşılaşmasında oynayabilecek durumda olduğunu söylediği ifade edildi. Diğer sakatlar Mehmet Sak, Ferhat Kiraz ve Pereira'dan ise sevindirici haber geldi. Uzun süredir sakatlıklarından dolayı takımdan uzak kalan Fransız oyuncu Pereira ve tamamen iyileşen Mehmet Sak ile Ferhat Kiraz'ın, Manisa maçında oynamasına engel bir durumun bulunmadığı belirtildi.