Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında lider Fenerbahçe'yi 4-2 yenen Antalyaspor'da maçın ardından takımda büyük sevinç yaşandı.

Antalyaspor 4-2 Fenerbahçe

Mücadelenin ardından Samuel Eto'o, galibiyeti teknik direktörleri Jose Morais'e armağan ettiklerini söyledi. Taraftarı mutlu etmek istediğini ifade eden golcü oyuncu Eto'o, 'Böyle iyi bir maçı kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bu galibiyeti Jose'ye armağan ediyoruz' şeklinde konuştu.

Antalyaspor'un başarılı golcüsü Samuel Eto'o şunları söyledi:

Jose bizimle değildi, kendimiz çalıştık. İyi çalıştık. Gol pozisyonlarına girip gol atacağımızı biliyorduk. Bizim için önemli olan gol atmaktan ziyade çok fazla gol pozisyonuna girmekti. Benim felsefem iyi oynayarak kazanmak, sadece kazanmak değil. Kendimi burada mutlu hissediyorum. Çok soğuk havası olmaması nedeniyle şehir daha çok hoşuma gidiyor. Çin takımlarından astronomik teklifler geliyor. Çin'den çok fazla geliyor, ama en iyi teklif Antalya'dan geliyor.


Maç öncesi 'Fenerbahçe'ye gol atacağım' sözü verdiği hatırlatılan golcü oyuncu Eto'o, takım arkadaşlarına güvendiği için böyle büyük bir laf ettiğini dile getirdi.